Wijs met Eten

Over Gabie Kusters

Hoi, ik ben Gabie!

Als voedingscoach help ik jou graag om over te stappen naar een gezonde leefstijl. Naast coaching geef ik workshops, cursussen en lessen op school. Ook schrijf ik foodgerelateerde blogs.

De kip en het ei
Mijn passie voor natuur en voeding is vroeg ontstaan. Het begon met de eieren van de kippen bij ons thuis. Het viel me op dat de eierdooier de ene keer geel was, dan oranje en dan iets ertussen in. De smaak was ook elke keer anders. Ik vroeg mijn vader hoe dat kon. Het antwoord was: “de kippen krijgen te eten wat wij eten en door de variatie verandert de samenstelling van het ei.”  Dit riep een hoop vragen bij mij op. Als het voedsel van de kip zoveel invloed heeft op het ei, wat doet voeding dan met de mens? Wat verandert er in de voedingswaarde van het ei? Waarom zijn eieren uit de supermarkt allemaal vrijwel hetzelfde qua kleur, smaak en grootte? Mijn conclusie was dat voeding en leefstijl veel invloed hebben op dier en mens. En met die kennis wil ik jou helpen!

Positief denken
Mensen veranderen als ze positief beïnvloed worden. Je kunt stappen zetten door te ontdekken, door te verleiden met lekkere gezonde recepten, door kennis en bewustwording te creëren en door te ervaren. Kleine stappen zijn duurzamer. Wie vandaag veel koffie drinkt, het ontbijt overslaat en fastfood eet, is morgen niet ineens een bewust gezonde eter. Daarom zoek ik altijd naar de kleine stappen om het doel te bereiken. De weg naar het doel, het plezier erin, zijn net zo belangrijk als het bereiken van het doel. Samen werken we aan jouw einddoel, op jouw tempo en naar jouw wensen.

Gabie Kusters
Jouw voedingscoach

Mijn opleidingen

2016 - 2017

Medische Basiskennis CPION
(Con Amore)

2014 - 2015

Opleiding Gewichtsconsulente
(CIVAS)

2012 - 2013

Beroepsopleiding Voedingsdeskundige
(Kosmeoo Health)